Congresul Imparatia lui Dumnezeu este aproape - August 2009

9 comentarii:

  1. Ce legătură există între :congresul-imparatia-lui-dumnezeu-este_aproape ,cântece de laudă vol.2,3 şi "o mărturie temeinică" de ex.Sau "să-i cântăm lui Iehova" cu piesele din "melodiile Regatului" sau copertele revistelor trunchiate fără să apară numele revistei ?
    Cine citeşte să înţeleagă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Congresul imparatia lui Dumnezeu a avut loc la Targul Mures in anul 2009,ceea ce am postat este un rezumat cu temele din acel congres.Cantecele de lauda sant cantate vocal,cele ale regatului sant instrumentale,iar cele sa-i cantam lui Iehova sant la pian urmeaza ca la unele melodii sa le adaug cuvintele,si poti fredona si tu acele melodii,iar copertele articolelor pe care tu le - ai vazut(ca de citit nici atat)sant publicatii aparute in anii trecuti foarte interesante.Ai face mai bine sa te autentifici pe blog,sa stiu si eu cui ii raspund.

    RăspundețiȘtergere
  3. În România nu a avut loc un congres international al Organizaţiei Religioase Martorii lui Iehova cea căreia îi aparţin revistele postate si vol.1 din"Cântece de laudă" precum şi cartea "o mărturie temeinică " (recent postată pe site-ul oficial) şi altele postate aici şi de aceea întrebam de legătura dintre acestea şi "Credinţa adevărată Martorii lui iehova"

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar nu stiu unde ai citit ca congresul a fost international ?

    RăspundețiȘtergere
  5. În primul rezumat secunda 21-38 aprox.Suficient?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate,dar este un congres teocratic.Cred ca au fost si ceva invitati din strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Organizaţia Religioasă Martorii lui Iehova _egal_ Credinţa adevărată Martorii lui Iehova?
    e una şi aceeaşi?

    RăspundețiȘtergere
  8. ce trebuie sa fac pentru a incepe un studiu biblic cu un martor foarte intelegator?

    RăspundețiȘtergere
  9. FII UMIL SI DUTE LA O SALA A REGATULUI A ORGANIZATIEI MARTORII LUI IEHOVA
    DIN ORASUL TAU SI CERE UN STUDIU BIBLIC,CEI ADEVARATI SINT CEI CARE PREDICA DIN CASA IN CASA SI NU STAU ACASA,EI SINT CUNOSCUTI CA INVATATORI,ISUS A SPUS CA VOR VENI MULTI IN ZILELE DIN URMA DAR ISUS NU II RECUNOASTE DECIT PE ACEI CARE AU FACUT SACRIFICII PENTRU ISUS

    RăspundețiȘtergere

free counters